El Peralada ha perdut aquest migdia al Municipal davant del Vila-real B (0-1) i continua endinsat a la part baixa de la classificació amb la dinàmica de no conèixer la victòria. Els de Chicho han plantejat una millor primera part creant més perill a l´àrea rival, però un gol d´Enric a la segona ha trencat tota la dinàmica. Això sense comptar les oportunitats que el filial de l´equip blanc-i-vermell ha deixat escapar. La primera ha sigut derivada d´un penal que ha fallat Andzouana als cinc minuts de joc. El seu xut a la dreta de Fuoli s´ha vist escapçat pel porter, que ha llegit molt bé el llançament. I la segona, la vermella directa per al Vila-real B. Tot i comptar amb un home més per l´expulsió de Pacheco al tram final, els xampanyers han anat perdent intensitat i no han estat capaços de remuntar. La polèmica ha estat protagonista dels últims minuts, on s´ha lluït poc futbol.