Empat amb regust de victòria és el que ha aconseguit aquesta tarda l'Olot al Municipal. Contra el Barça B, que s'ha avançat a la segona part gràcies a una diana de Merveil, l'equip que entrena Raúl Garrido ha tret el caràcter necessari per acabar igualant el marcador. Ho ha fet en el temps de descompte amb una diana de Carles Mas.

I això que ha hagut de jugar més de 20 minuts amb un home menys després que Guzmán veiés la targeta vermella, quan el resultat ja era desfavorable.

Amb aquest 1-1, l'Olot es consolida a la zona tranquil·la de la classificació. Té 34 punts i ocupa la vuitena posició, amb 8 punts d'avantatge respecte el descens i tenint a la mateixa distància el play-off d'ascens. El marca l'Hèrcules, que en té 42.