Si un empat se celebra, si el paeix d'allò més bé el vestidor, és que val el seu pes en or. Sobretot, si el rival de torn és dels complicats, d'aquells que tens enganxat a la classificació i el millor és que no s'escapi. El Llagostera fa dies que ha deixat enrere una mala sèrie de resultats; marcadors que no acabaven d'anar de la mà de les sensacions, positives. Ara la inèrcia és una altra. A les tres victòries consecutives que encadenava, se li ha de sumar el punt d'ahir al Sagnier. Un punt molt treballat. També sofert, perquè l'equip va saber patir, posar-se la granota de treball i treure aigua quan els locals més apretaven. El 0-0 final manté a tots dos equips igualats a la classificació, però permet als d'Alsina prendre als barcelonins la segona plaça. És així gràcies a l' average.

La mala notícia va ser la lesió d'Aimar, que només va aguantar 14 minuts al damunt de la gespa per culpa d'un problema als isquiotibials. Ara caldrà veure si hi ha trencament o si només es tracta d'una sobrecàrrega. El lateral va tenir temps, almenys, de salvar una acció d'atac del Prat. Va ser un duel igualat, amb alternatives i sense un grapat d'ocasions clares per a cada banda. L'estratègia va permetre que Lucas Viale aparegués fins a dos cops abans del descans. Després del pas pels vestidors va ser Sascha qui va fregar el 0-1, però sense fortuna. A mesura que passaven els minuts, els locals van posar-hi una marxa més. No va ser suficient; el joc defensiu dels gironins s'acabaria imposant, amb Crespo i Pol Gómez multiplicant-se. No van arribar els gols, encara que no va ser necessari per donar la benvinguda a l'empat. Això sí, el líder, l'Hospitalet, va golejar a Cerdanyola (0-3) i obre forat, amb quatre punts d'avantatge.