Nova victòria del Quart, la cinquena consecutiva, a la pista del Castellbisbal (63-80), en un partit que es va decantar del costat del conjunt entrenat per Carles Ribot després d'uns bons últims 20 minuts.

I és que l'inici del partit va ser més igualat del que tothom es pensava. S'enfrontaven el penúltim de la classificació contra el segon, però en els dos primers quarts això no es va notar. D'aquesta manera, els locals van marxar al descans amb un avantatge mínim (35-34).

Va ser després del descans que els quartencs van començar a marcar la diferència i van aconseguir distanciar-se del rival fins a arribar als 17 punts de diferència finals (63-80).

Al Salt se li acaben les opcions per mantenir-se la pròxima temporada a la Lliga EBA. Ahir va tornar a perdre a casa davant el Cornellà (61-82) i es manté a la cua de la classificació amb tres victòries, les mateixes que té el penúltim, el Castellbisbal, que a hores d'ara jugaria el play-out.

Va ser la segona part la que va condemnar el conjunt d'Oriol Verdés. Al final de la primera meitat el resultat era d'empat a 36, però uns mals últims 20 minuts dels saltencs els van fer ensopegar de nou.