El corredor colombià Egan Bernal, del Team Ineos, és el nou líder del Tour de França. L'etapa que havia de disputar-se entre Saint Jean de Maurienne i Tignes sobre 126,5 quilòmetres, va ser neutralitzada a 30 quilòmetres de la meta per les males condicions meteorològiques.

L'organització va decidir donar per acabada l'etapa al col de l'Iseran, on Egan Bernal va coronar en primer lloc amb 2 minuts i 7 segons sobre l'anterior mallot groc, el francès Julian Alaphilippe (Deceuninck-Quick Step), i al qual va arrabassar el liderat.

"La cursa ha estat aturada a causa de les condicions climàtiques. Els temps es tenen en l'alt del col de l'Iseran", va anunciar el Tour a la seva web oficial a causa de que la carretera estava impracticable poc abans de Val d'Isere.

L'organització ha decidit no proclamar cap guanyador d'etapa a Tignes, tot i que els temps vàlids seran aquells registrats al cim del Col de l'Iseran i serviran per establir la nova classificació general. Egan Bernal s'enfunda el malloc groc i el blanc; Peter Sagan segueix de verd i Romain Bardet regnarà de nou a la muntanya.