La base de l'Spar Girona Laia Palau va admetre ahir que li «agradaria» anar als Jocs Olímpics de Tòquio el 2021, encara que va reconèixer que mirar a deu mesos vista és molt de temps ara a causa de la crisi sanitària que es viu derivada de la covid-19. Palau va ser la representant de l'Uni en l'acte virtual de presentació de la Lliga Femenina Endesa, que arrenca aquest cap de setmana.

Si finalment acudeix a Tòquio, la capitana de la selecció espanyola es convertirà en la jugadora de bàsquet més veterana de la història a participar en uns Jocs Olímpics, amb gairebé 42 anys. «A veure quan són aquests Jocs, aquesta seria la pregunta, tot i que sembla que es faran el 2021. Cal anar dia a dia. Fa poc no teníem clar que començaríem la Lliga i encara no sabem el format de l'Eurolliga», va assegurar.

«Cal adaptar-nos per al que ens vingui i veurem com acaba la temporada. Tant de bo tot vagi amb normalitat. Volem que la temporada vagi bé. M'agradaria estar als Jocs i esperem estar en les millors condicions i gaudir-ne», va afegir la jugadora de l'equip gironí.