Oblidada la derrota a la pista del Perfumerías Avenida, l'Spar Girona ha iniciat amb bon peu la segona volta de la lliga i ho ha fet superant el Movistar Estudiantes per 17 punts de diferència. Julia Reisingerova, autora de 19 punts i 10 rebots, ha manat sota l'anella i ha liderat l'equip d'Alfred Julbe, que ha sentenciar al segon i tercer quart.

Sense Paola Ferrari però amb la novetat de Frida Eldebrink, l'Uni ha mantingut el seu rival a ratlla durant un disputat primer període gràcies, sobretot, als 10 punts de Reisingerova. S'ha escapat amb un parcial de 10 a 22 abans del descans i ha mantingut la velocitat de creuer a la represa, amb un tercer quart en què ha sigut molt superior: 13-20. Amb el duel dat i beneït, els últims deu minuts ha tret el peu de l'accelerador i ha permès que el seu rival s'acostés en el marcador sense fer perillar, ni de bon tros, la victòria.