La capitana de l'Spar Girona, Laia Palau, s'ha posat davant els micròfons un cop acabat el partit contra el València i ha explicat que estava molt contenta. Primer, perquè «l'Uni no havia guanyat mai una Copa», i també perquè «estem passant un any difícil i ara podem brindar aquest títol a la ciutat i al club».

La base barcelonina, que ha fet 9 punts i 5 assistències també ha destacat que «hem tingut una Copa molt complicada», però que tot i així l'equip ha «superat els moments difícils», com les baixes en el partit de quarts de final d'Eldebrink i Reisingerova, o acabar remuntant el partit davant Perfumerías Avenida quan es perdia de 12 punts al final del tercer període. Tot això fa que «l'equip surti hagi sortit amb molta confiança i hem sabut patir per guanyar», sentenciava.

També ha parlat la capitana del València, Anna Gómez, que ha afirmat que l'Uni «no ens ha deixat fer el nostre joc». Les valencianes no s'han «pogut passar molt bé la pilota i això ha estat perquè les gironines han fet una bona defensa».