El Barça femení ha arribat aquest dissabte als 60 punts a la Primera Iberdrola 2020-21, amb el seu vintè triomf en els mateixos partits disputats, després de firmar una nova golejada (0-4) a Vallecas.

El conjunt català ha trencat aviat la resistència del Rayo Vallecano. No ha patit. Ha fet rotacions, pensant en el partit d’anada dels quarts de final de la Champions de dimecres davant el Manchester City. I ha agradat, fidel a la seva trajectòria aquesta temporada, en què lidera la classificació amb total supremacia.

A un gol dels 100

La suïssa Ana Crnogorcevic ha encarrilat la victòria blaugrana al minut 15. La nigeriana Asisat Oshoala (min. 31), la francesa Kheira Hamraoui (min. 55) i la neerlandesa Lieke Martens (min. 88) han acabat de sentenciar el matx.

El Barcelona se’n va fins als 60 punts, el ple després de 20 partits, en què gairebé arriba al centenar de gols. Està a un dels 100. Aquesta serà aviat una meta aconseguida per les jugadores de Lluís Cortés, imparables en el seu camí cap al segon títol de lliga consecutiu.