Esport3, el canal d’esports de Televisió de Catalunya, ha arribat a un acord amb Footers, que té els drets de la nova 1a RFEF, i oferirà cada jornada dos partits en obert amb protagonistes catalans. L’estrena serà ja demà, amb el Barça B-Algesires, i tindrà continuïtat diumenge amb la transmissió del Sevilla Atlètic-Sabadell. Tots dos partits començaran a les 19.30.

L’únic representant gironí d’aquesta categoria, formada per dos grups de 20 equips, és el Costa Brava, l’antic Llagostera. D’aquesta manera els seus aficionats tindran la possibilitat de seguir la lliga en obert a través d’Esport 3. Els blaugranes debutaran al canal esportiu el proper dissabte 4 de setembre, amb el partit contra l’Atlètic Sanluqueño que començarà a les 17.30.

Footers ja transmetia la temporada passada molts dels partits de l’antiga Segona B i també alguns de Tercera Divisió. Amb la reforma de categories, la Federació Espanyola va obrir un concurs per adjudicar els drets de la nova 1a RFEF que es va adjudicar aquesta plataforma en streaming.