La selecció espanyola encara una jornada decisiva en la fase de classificació per al Mundial 2022, obligada a guanyar Kosovo a Pristina. Alhora, els de Luis Enrique esperen una ensopegada de Suècia a Grècia perquè sinó el seu accés a la gran cita de Qatar quedarà pràcticament supeditat a una repesca que estrena format i perillositat.

Amb un lideratge fictici, un punt d’avantatge però dos partits més que Suècia, Espanya va esgotar les seves opcions de fallar amb la derrota davant Grècia i una altra a Solna que fa que no depengui d’ella mateixa. Amb el triomf com a obligació, Luis Enrique haurà de prendre decisions a la recerca de l’efectivitat exhibida davant Geòrgia: quatre gols i dos anul·lats en vuit xuts a porta.

El seleccionador compta amb una bona notícia com ho és la irrupció amb força de Carlos Soler. D’altra banda, però, els problemes físics provocaran canvis a l’equip. Té les baixes de Gerard Moreno i José Luis Gayá. A més a més, arriben «tocats» Jordi Alba, d’aquí la trucada d’urgència a Sergio Reguilón, i Aymeric Laporte. En cas de no forçar, tornaria l’experiència de Raúl Albiol a l’eix de la defensa.