L'australià Kaden Groves (Team Bike-Exchange Jayco) s'ha imposat en l'esprint de Perpinyà de la segona etapa de la Volta a Catalunya després de completar 202,4 Km. d'un recorregut amb sortida a l'Escala.

Michael Matthews, guanyador de la primera etapa, aquesta vegada ha llançat Groves, company d'equip, per aconseguir el segon triomf consecutiu pel Team Bike-Exchange Jayco.

Segon ha estat l'alemany Phil Bauhaus (Bahrain Victorious) i tercer, el francès Hugo Hofstetter (Team Arkéa). El nou líder de la Volta és el noruec Jonas Iversby Hvideberg (Team DSM).

Richie Port abandona

El ciclista australià Richie Port ha abandonat mancant 50 km pel final de la segona etapa, després de quedar-se despenjat al Coll des Belitres.

Port, vencedor en l'edició del 2015 i segon classificat en la del 2021, no ha pogut aguantar el ritme del gran grup en el tercer i últim port de la jornada i finalment ha optat per l'abandonament.

Així, l'equatorià Richard Carapaz, l'actual campió olímpic, passa a ser el cap de files de l'equip INEOS, que l'any passat va fer un triplet en el podi de la Volta.