Els aficionats del Bàsquet Girona ja poden comprar a partir d'aquest migdia les entrades per veure la Final Four d'ascens a ACB que es disputarà el 18 i 19 de juny a Fontajau. De moment, les entrades s'han d'adquirir, obligatòriament, pels dos dies (les dues semifinals i la final) i a través de la pàgina web de la federació. L'afició gironina s'ha afanyat a comprar-les i, tot i que ha passat poc més d'una hora, estan a punt d'esgotar-se. La FEB les ha posat a la venda un quart d'hora abans del previst (15 h) i han volat. Ara mateix només en queden a la grada extensible i a la Fila 0.

Les entrades del sector destinat als aficionats gironins estan disponibles a partir de 25, però també n'hi ha de 35 i 45 euros. Els quatre equips d'aquesta Final Four disposen del seu propi sector, tot i que la FEB també ha posat a la venda entrades pel públic general amb els mateixos preus. També hi ha entrades per 20 euros en el cas de la grada jove (que s'obrirà en motiu de l'esdeveniment) o altres a 120 euros, que són les que estan a peu de pista. A partir de dijous dia 16 de juny també es podran comprar entrades individuals per dia (dissabte o diumenge), fins a exhaurir existències.

Des del Bàsquet Girona també es reserven un paquet d'abonaments que els va enviar la FEB per tal que cap abonat es quedi sense abonament.

Dissabte 18 es jugaran les dues semifinals: Estudiantes-Palència (17:30h) i Lleida-Bàsquet Girona (20h). Els guanyadors d'aquestes dues eliminatòries es veuran les cares, l'endemà (18:45h), en el partit que decidirà qui puja a ACB.