Segueix-nos a les xarxes socials:

L’aler gironí Oriol Paulí torna al Barça i firma per dues temporades

L’aler gironí Oriol Paulí, format en el planter del Barça, va signar ahir dilluns un contracte que l’uneix les dues properes temporades al conjunt blaugrana.

Paulí, de 28 anys i 2,01 metres d’alçada, arriba procedent del MoraBanc Andorra, on hi ha jugat durant les dues últimes campanyes. El jugador gironí va arribar al bàsquet formatiu del Barça l’estiu del 2006 i allà s’hi va estar durant vuit temporades, fins al 2014. Va jugar en totes les categories possibles: infantil, cadet, júnior i Barça B

Quan el 2014 va abandonar el club va dirigir-se a Gran Canària, on va jugar-hi al llarg de sis temporades. En les dues últimes ha militat en el MoraBanc Andorra. En total, Paulí ha jugat 238 partits a l’ACB i també ha disputat l’Eurolliga i l’Eurocopa. En la màxima competició continental va disputar 29 partits amb el Gran Canària, mentre que en l’Eurocopa ha jugat un total de 100 partits entre Las Palmas i Andorra.

«És una sensació increïble tornar aquí, on em vaig formar com a jugador. Tinc molt bons records del Barça. En aquests anys he agafat el rodatge necessari per poder tornar», va dir en declaracions als mitjans del club blaugrana.

Prem per veure més contingut per a tu