Xavi renova amb el Barça fins el 2025

El tècnic de Terrassa amplia el contracte una temporada més amb una altra d'opcional

Xavi Hernández

Xavi Hernández / EP

EFE

El tècnic Xavi Hernández ha firmat aquest divendres a les oficines de l'Spotify Camp Nou la renovació amb el Barça fins al 30 de juny del 2025 amb un any més opcional, segons ha fet oficial l'entitat.

Xavi ja ha avançat a la roda de premsa d'aquest migdia prèvia al partit contra el Celta que l'ampliació del seu contracte era un fet i que només estava pendent que el club ho fes oficial, cosa que s'ha produït a la tarda.

El tècnic de Terrassa ha signat l'acord a les oficines del club acompanyat pel president de l'entitat, Joan Laporta, el vicepresident de l'àrea esportiva, Rafa Yuste, el vicepresident econòmic, Eduard Romeu i el director de l'Àrea de Futbol Anderson Luis de Souza, 'Deco'. ´

Les últimes setmanes, tant el director esportiu de l'entitat com el mateix Xavi ja van deixar entreveure que no hi hauria cap problema a tancar la renovació, però no ha estat fins divendres quan s'ha confirmat.

Xavi va aterrar a la banqueta del Barça el novembre del 2021 en substitució del tècnic neerlandès Ronald Koeman. La temporada passada (2022-23) -la segona com a tècnic del primer equip- va conquistar els seus dos primers títols oficials: la Supercopa d'Espanya i la Lliga.

"Vam arribar en un moment complicat, amb situacions adverses. S'ha treballat molt bé des de presidència, direcció esportiva i cos tècnic. S'han aconseguit dos títols importants l'any passat, però encara és un procés. El primer any ja vam donar símptomes i aquesta temporada ha de ser la de la confirmació", ha explicat Xavi en la compareixença prèvia al partit contra el Celta.