David Bisbal va fer una parada dissabte als festival Jardins de Cap Roig per presentar la primera gira acústica de la seva carrera musical en la qual presenta alguns dels seus grans èxits en un format íntim i romàntic. Els arranjaments que han modificat els seus temes més populars van convéncer un públic, majoritàriament femení, que va omplir de gom a gom l'auditori i que es va mostrar encantat davant els moviments seductors de l'artista. Ni tan sols els problemes tècnics al principi de l'actuació -i que van obligar el cantant a canviar de micròfon en dues ocasions- van fer caure els ànims dels seguidors de l'artista. Tot al contrari.

"No s'esperin la volta i el cop de peu a l'aire. Els presentaré una gira totalment diferent", va assegurar Bisbal només començar el concert. L'artista que va pujar a l'escenari de Calella de Palafrugell no era el Bisbal que va triomfar amb temes tan moguts com Bulería, una cançó que ni tan sols va interpretar. Era un Bisbal emotiu que ha modificat els seus temes per mostrar-los totalment diferents. "Els proposo un viatge a través del temps per conèixer les cançons amb les quals s'han enamorat els nostres avis, pares i nosaltres mateixos", va dir. I és que a més de repassar la seva discografia, va interpretar alguns dels seus temes preferits. És el cas de Te quiero, dijiste de la mexicana María Grever; Como la primera vez, d'Alberto Cortez; Lucía, de Joan Manel Serrat o Luna, d'Alameda.

També hi va haver espai per a les cançons que li han donat èxit mundial com Lloraré las penas, Dígale, Ave MaríaQuién me iba a decir, del seu tercer disc, Premonición. El viatge pel temps de la mà de David Bisbal va fer l'última parada cap a les dotze de la nit amb un dels temes més esperats pel públic: Mi princesa, amb la qual va demanar un desig. "Espero que d'aquí a 60 anys, un noi com jo, és igual si és arrissat o no, canti aquesta cançó i recordi com ens enamoràvem l'any 2011". Esclavo de sus besos va posar el punt i final a prop de dues hores de música en directe que van demostrar per què Bisbal s'ha convertit en el cantant de l'Estat espanyol més internacional dels últims anys, amb més de 4,5 milions de discos venuts i una cinquantena de premis atorgats per la indústria musical en tot el món.