20 de juliol de 2013
20.07.2013

Sense por a la seducció

Sensualitat, feminitat, romanticisme i esperit "burlesque". Aquesta és la filosofia que defensa la dissenyadora de llenceria Rosario Puñales en cadascuna de les seves creacions, que evoquen un esperit "vintage" a través de materials delicats com el tul o l'encaix. Puñales acaba de presentar les seves propostes en llenceria a la ciutat de Girona.

20.07.2013 | 00:00
La dissenyadora Rosario Puñales (centre) acompanyada per un grup de models que lluïen els seus dissenys.

P

eces delicades, sensuals i que evoquen l'esperit burlesque per crear el look més femení i seductor. Aquest és l'esperit que mou la dissenyadora de llenceria Rosario Puñales, que aquest dijous va presentar la seva interpretació de la feminitat a la ciutat de Girona, on per primera vegada s'ha celebrat una venda privada de les seves creacions. La cita amb la moda més delicada i sensual va tenir lloc a l'Urban Roof by Pommery, on les assistents van poder comprar les creacions d'aquesta dissenyadora a un preu especial.
Deu models lluïen les peces d'aquesta reconeguda dissenyadora, sempre fidel al seu estil romàntic i sensual, perquè els assistents a l'acte tinguessin l'oportunitat de veure i apreciar tots els detalls de les creacions de Puñales. La posada en escena era fidel a l'ADN de la marca, apostant per la sensualitat. Els lliga-cames, els culottes amb insinuants transparències i els sostenidors on l'encaix i el tul eren els materials escollits es barrejaven amb romàntics i delicats kimonos obrint la porta a la delicadesa dels mantons.
El negre fent binomi amb el daurat i el blanc van ser els colors protagonistes dels dissenys que vestien les models de l'agència-escola de Girona Model on Top que passejaven per l'espai habilitat per a la venda privada mentre les clientes compraven les creacions de Puñales brindant amb el cava "Salvatge", adient amb l'esperit de la llenceria que es presentava.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema