Una proposta musical cuidada, amb ganes d'oferir al públic actuacions de qualitat i interessants dins del panorama musical del jazz, R&B, soul i funk. Aquesta és la proposta del Mas Sorrer (Gualta) per a aquest estiu, que també inclourà, un any més, el Festival Internacional de curtmetratges, que se celebrarà els dies 26, 27 i 28 de juliol.

Enguany s'han presentat al Festival més de 700 curtmetratges de 16 països diferents, dels quals es projectaran els 32 de seleccionats pel públic. La gran particularitat del festival és que els espectadors el poden gaudir estirats en gandules.

Més enllà el cinema, la música anirà a càrrec del guitarrista Juan José Heredia, més conegut com a Niño Josele, que actuarà el dia 4 d'agost; la barcelonina Sara Pi, que combina composicions pròpies que fusionen R&B i soul amb harmonies brasileres (11 d'agost); Cosmosoul, una banda formada per músics de cinc països diferents que exploren els ritmes del soul i la música negra (23 d'agost) i Jonah Smith i Adam Levy, que oferiran una actuació conjunta única el dia 30 d'agost. Smith és un pianista i cantautor procedent de Brooklyn que ja ha publicat cinc àlbums d'estudi, mentre que Levy és guitarrista, compositor, periodista, educador i mundialmenet conegut per ser el guitarrista i lletrista de Norah Jones.

Aquesta programació musical només experimentarà un parèntesi el dia 17 d'agost, en què Mas Sorrer oferirà el seu popular Carnaval d'estiu. Per a tots aquells que vulguin assistir-hi, és imprescindible anar-hi difressat i, segons anuncien, "predisposat a passar una de les nits més màgiques de l'estiu".