Celrà tancarà avui el cicle El Ressupó amb una actuació de Quart Primera, amb un acústic de Pere Jou, i Joana Serrat que, acompanyada pel guirarrista Guillem Plana, presentarà el seu darrer disc, The Relief Sessions.

Segons ha explicat l'organització, Pere Jou, cantant de Quart Primera, oferirà un concert on la proximitat i la connexió amb el públic seran els grans protagonistes. Jou farà un repàs al repertori habitual del grup, tot oferint cançons del seu segon disc, Pel·lícules, i també del seu prolífic debut, El món en un cafè.

Per la seva banda, Joana Serrat és una de les veus catalanes que més està donant a parlar. Es tracta d'una cantant i compositora indie folk que canta en anglès i català i que ha aixecat una gran expectació amb el seu darrer disc, The Relief Sessions, que és també el primer que signa amb el seu propi nom.

El Ressupó ha resistit dos dijous amb amenaces de pluja, però al final tots els concerts s'han pogut realitar a l'aire lliure. El cicle ha comptat amb un públic fidel i s'ha pogut gaudir de les actuacions d'Inspira, Maria Rodés, Canimas i Tom Hagan.