La Platja Gran de Tossa de Mar es va vestir ahir de gala per celebrar que la revista National Geographic l'ha escollit una de les 25 millors platges del món. A partir de les vuit del vespre, tossencs i turistes van poder participar en una festa gratuïta que es va allargar durant més de quatre hores i que va comptar amb actuacions musicals, projeccions de vídeos i fins i tot un concurs d'Instagram.

La festa, organitzada per l'Ajuntament de Tossa amb la col·laboració del Patronat de Turisme, va comptar amb les actuacions musicals de Tòfol Martínez Blues Band, No somos na? i Rumba Tres. També es va presentar la nova campanya de vídeo-màrqueting de les platges i cales de Tossa, amb la projecció també del videoclip de Eme Be & Fran Leuna Hace calor, rodat al municipi. L'encarregat de tancar la festa va ser el discjòquei Jordi MB, amb pluja de CD's des de l'escenari inclosa.

Al llarg de la festa es va celebrar també un concurs amb les fotos que els participants van anar publicant a la xarxa social Instagram, fetes amb mòbils i amb l'etiqueta #estiutossa2013. Els premis seran dos viatges amb el vaixell Fons de vidre, un dinar per dues persones al restaurant Madrugada del Club-Hotel Giverola, dos mojitos al Tahití i el llibre Tossa, refugi de colors.