El 18è Festival de Varietats de Maçanet de la Selva es va celebrar el cap de setmana passat amb una obra teatral creada i interpretada pel Grup de Música i Teatre el Gínjol. Durant dos dies, el Teatre La Societat es va omplir d'espectadors que acudien a veure Terra de llegendes, un musical de ficció amb cançons populars o d'autor catalanes basat en disset llegendes maçanetenques.

La trama girava al voltant de la família Rich, de Can Fonedís, que va veure alterada la seva tranquil·litat quan l'hereu va ser assassinat i l'avi va haver de decidir a qui deixar l'herència. A partir d'aquí tot va ser un joc d'intrigues, estratègies i cobdícia que va enfrontar els membres de Can Fonedís. Tota la història, a més, estava ambientada en una època en què els bandolers i també el dimoni tenien una forta presència en la vida dels vilatans i vilatanes de Maçanet.

Aquest va ser el segon musical del Grup de Música i Teatre El Gínjol, que el 2012 ja va representar Històries de Bar, amb també un gran èxit de públic. Ambdues produccions van ser completament amateurs, amb els veïns de Maçanet de la Selva i també de Vidreres, com a participants.