En ocasions es parla de la connexió perfecta entre un artista i el seu públic. En aquest viatge, que comença quan sona la primera nota del concert, l'objectiu del cantant és guiar els assistents a través del seu propi univers musical, i això és el que va aconseguir amb èxit Seal en el concert que va celebrar el dissabte al Festival del Castell de Peralada.

El britànic només va necessitar dues cançons per posar dempeus a un públic d'allò més entregat, una generació que ha viscut acompanyada dels seus temes i per la qual totes les lletres de les cançons eren ben conegudes. El tret de sortida del seu repertori va anar de la mà de Crazy i Killer, dos dels "hits" més populars de l'artista. A partir d'allà tot va ser bogeria i un dels motius principals, de fet, va ser el propi Seal, que va ampliar els límits del seu escenari barrejant-se entre els assistents, llançant mirades de picardia i movent el seu cos a un ritme desenfrenat. Alguns dels temes que van sonar van ser precisament del darrer àlbum, que porta per títol 7, com Daylight Saving, Do you everLove.

Durant gairebé dues hores de concert hi va haver temps per tot, també per algunes paraules dirigides al públic. Un Seal d'allò més filosòfic va parlar de conceptes com els sentiments, les pèrdues i l'esforç per fer allò que volem en realitat. "Vivim en un món que està ben boig i on cada vegada costa més veure les coses bones, però no us desanimeu, podem ser part de la solució", va sentenciar. En una part més acústica, amb temes com Sara SmileMad World el cantant va lluir una veu molt potent i va crear un ambient totalment diferent al que vindria a continuació.

L'espectacle arribava a la seva fi però la gent volia més. Més ball, més ritme i més música que Seal no els va negar oferint dos temes més, My Vision i The Right Life. Als bisos, la complicitat aconseguida ja era ben palpable i com a mostra d'agraïment el cantant va regalar l'esperada Kiss from a Rose, i va tancar amb Live on the Dance Floor, un tema de caire més funky que va permetre acabar de descarregar tota aquella energia restant en una ovació final a un dels grans artistes de Soul i R&B de talla internacional.