Aquest és el segon any que en Rob passa les vacances en un càmping de l'Estartit, i ha decidit convidar el seu amic Han i la seva filla, Lisa. En el seu cas ha funcionat clarament el «boca-orella», ja que la primera vegada que en Rob va venir ho va fer per recomanació d'uns amics. «N'havia sentit a parlar molt bé i ho vam voler comprovar per nosaltres mateixos», explica.

Diu que havien sentit a parlar molt bé de l'Estartit i la Costa Brava. S'han complert les seves expectatives?

Sí, està molt bé. Hem pogut visitar mercats, un amic ens va portar a fer un volt amb la seva barca, hem fet submarinisme i ens hem acostat fins a les Medes... són unes vacances fantàstiques.

Quant de temps es queden?

Dues setmanes.

Què és el millor de la Costa Brava?

El dia que vam anar amb barca fins a les Medes i vam poder explorar la costa de prop, vam al·lucinar. És molt bonic. A part, òbviament, ens encanta el bon temps que fa. Els nostres amics ens envien fotos i vídeos d'Holanda i allà està plovent tot el dia. Allà el mar també és molt bonic, però impensable nedar-hi, fa massa fred!

La zona els sembla cara?

No, està bé. Moltes coses són més barates que a Holanda. Per exemple, una cervesa aquí ens costa 1,5 euros, mentre que a casa segur que no en pagaríem ?menys de 2,5.

S'emportaran algun souvenir per a la família o els amics?

Potser, encara no n'estem segurs. Buscarem en algun mercat d'artesania a veure si trobem alguna cosa que estigui bé.

Han provat ja la gastronomia mediterrània?

Sí, hem menjat paella. És veritat que és millor menjar-la per dinar? [riuen]. Nosaltres en vam menjar per sopar i vam quedar ben tips.

Pensen tornar en el futur?

Sí, segur que sí. Ens agrada molt l'Estartit, i segur que ens quedaran coses per fer.