En Sergio i en Joan són dos amics han vingut a passar dos dies -una nit- a Platja d'Aro, atrets per l'ambient i la festa dels quals han sentit a parlar.

Quin pla tenen per a aquests dos dies?

Hem vingut per veure l'ambient, que ens han dit que està força bé, i per la festa. Hem arribat al migdia i ens n'hem anat directes a la platja, que ha estat molt bé. Després hem dinat i ara estem fent una volta. Llavors anirem a l'hotel per arreglar-nos i al vespre sortirem. Demà ens aixecarem amb tota la calma del món i marxarem.

S'han trobat amb molt de turisme?

No està gaire ple, per la temporada que és. Nosaltres sempre anem cap a la zona de Tarragona, i allà està molt més ple. L'any passat, per exemple, vam anar a Salou.

És molt diferent, Platja d'Aro de Salou?

Sí, molt. Aquí ens hem trobat amb més turisme nacional, i la gent és més calmada. Aquí es pot anar amb tranquil·litat pel carrer, en canvi Salou és una bogeria.

La Costa Brava els ha semblat cara?

Per sort, hem trobat el nostre hotel, que està bé de preu, amb pocs dies de marge, però és que tampoc n'hi havia més. Nosaltres som estudiants i no som rics, però per venir un parell de dies no hi ha problema.

I aprofiten per anar de compres?

No. Hem vist que hi ha moltes botigues, però nosaltres només hem comprat la beguda per a aquest vespre.

Creuen que més endavant tornaran amb més calma?

Doncs, segurament, sí. Jo [Joan] havia vingut a Platja d'Aro una vegada que vam fer una ruta de Palamós a Blanes pels camins de ronda. Llavors ho vaig veure de passada i em va semblar que estava bé, de manera que em vaig quedar amb ganes de tornar. A veure si més endavant ho podem tornar a fer.