Sant Gregori ha presentat el programa d'activitats per la Festa Major, que reunirà fins a 40 activitats entre els dies i 16 de juliol.

L'escenari principal de l'envelat de la Pineda tindrà dues nits de concerts, divendres i dissabte, on hi sonaran sobretot versions per a que tothom pugui ballar, amb La Loca Histeria, Orquestra Maribel, The Covers Band i Orquestra Montecarlo. El diumenge a la tarda serà el torn del Gran Concert i Ball de Festa Major amb l'Orquestra Nueva Etapa i el dilluns es tancaran els actes amb les havaneres del grup Peix Fregit.

A més a més, durant els quatre dies es podran trobar fins a 40 activitats de tot tipus i en diferents franges horàries: esportives, infantils i familiars, culturals, juvenils o socials. Una de les activitats estrella també és la gimcana rural, que el dissabte a la tarda arribarà a la 9a edició i ho farà amb el cartell d'inscripcions completes. Es tracta d'un circuit de proves on els diferents equips participants han de superar els divertits i entretinguts obstacles, tot un espectacle per al públic assistent.

Enguany les novetats són un torneig de futbolí i la festa holi que es sumen a una programació per a totes les edats.