Maná, la banda llatina de rock de més trajectòria de la història, va oferir dilluns a la nit a Cap Roig un concert en el qual va repassar tots els seus èxits musicals i va donar una mostra molt àmplia de per què ha arribat a vendre fins a 40 milions de discs. El grup mexicà fa sovint referència en les seves lletres al cel, la Terra i l´amor. I això és precisament el que va oferir durant les dues hores de la seva actuació. Els seus incondicionals van rebre amor en forma de les cançons més exitoses que els van portar lluny de la Terra, a tocar el cel pràcticament.

Si amb la primera cançó, Manda una señal, el líder de Maná, Fher Olvera, ja es va posar el públic a la butxaca, amb Oye mi amor i Corazón espinado el públic, que no acabava d´omplir l´auditori a l´aire lliure de Cap Roig, ja es va aixecar de peus i pràcticament no es va asseure fins que amb una ovacionada Rayando el sol es va posar fi a l´actuació.

Maná va repassar totes les seves cançons més aclamades pel públic i durant tot el concert es va desfer en elogis cap a Catalunya i els catalans. Un dels moments culminants de la nit va ser quan el bateria Álex González, conegut en el món musical com l´animal, va protagonitzar durant sis minuts brutals un solo en el qual va combinar l´acrobàcia i el so. Espectacular. De fet, Maná continua acreditant la seva solvència musical gràcies a l´estat de gràcia que demostren damunt l´escenari el bateria i el guitarrista Sergio Vallín.

La part final del concert va tenir uns moments més acústics amb Olvera i Vallín sols damunt l´escenari repassant els seus primers èxits i atenent les peticions que el públic feia des de la platea.

Després d´interpretar una adaptació de la cançó mexicana per excel·lència Sigo siendo el rey, va arribar el final amb Clavado en un bar abans dels bisos i la culminació a una gran nit amb Rayando el sol i la generositat de la banda regalant als seus fans les baquetes, les pues de la guitarra i fins i tot algun plat de timbal de la bateria.