08 de agost de 2018
08.08.2018

Roses prepara una setmana de Festa Major

Els concerts més destacats de l'escenari de barraques són els valencians Zoo, Seguridad Social i Muchachito. Màgia, contes i festa de l'escuma completen la programació per als més petits

08.08.2018 | 01:02
Roses prepara una setmana de Festa Major

S'acosta la Festa Major de Roses, i el municipi alt-empordanès es prepara per omplir-se de gresca del 10 al 15 d'agost, amb un intens programa d'activitats per a totes les edats i públic: balls populars, competicions esportives, concerts, espectacles infantils i cercaviles.

A l'escenari de barraques, les principals atraccions seran les actuacions del grup valencià Zoo, divendres 10 d'agost, Seguridad Social, dissabte 11, i Muchachito, que tancarà l'escenari el dimarts 14. A aquests artistes els acompanyaran les actuacions de Julay's, Parrak, els César Meana i Daniel Gol, que rendiran tribut a la discoteca Picasso, a Kontra Pelo, Autoput, i Banannabeach. Els concerts començaran cada dia a les 23h, excepte diumenge, que ho faran una hora més tard, i seran gratuïts.


I de dia...

En l'apartat de festes populars i tradicions, múltiples actes portaran l'animació als carrers, com és el cas de les matinades i cercaviles de gegants, els castellers, els balls populars, la missa internacional Oikoumene, les havaneres, el lliurament de la Dracma de Plata de Roses, les danses tradicionals, o l'espectacle de focs artificials com a acte de cloenda de la Festa Major.

Després de l'experiència de les passades edicions, la programació d'enguany tornarà a incloure l'exitosa atracció del Gran tobogan aquàtic i Inflable infantil al carrer Pujada al Puig Rom, que oferirà una jornada de diversió refrescant, diumenge 12 d'agost, en horari de matí i tarda.

L'esport també té una presència important en la celebració de la Festa Major de Roses, amb la realització de tornejos que, per la seva extensa trajectòria, han assolit ja la categoria d'històrics. És el cas de la Travessia de natació al Port de Roses, que enguany arriba a la seva 82a edició, o la Travessia Local de Natació «Trofeu Enric Badosa», que arriba al 33è aniversari.

L'espai firal de l'antic càmping Bahía obrirà les seves atraccions del divendres 10 d'agost fins al diumenge 19, cada dia a partir de les 19 h. I per als més petits, també hi ha programada una extensa oferta d'espectacles d'animació, contes a la fresca, festa de l'escuma, cercaviles i màgia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook