La Bisbal celebrarà la setmana que ve la seva festa major i, entre les moltes activitats programades, hi haurà un any més la Rigotaverna, a càrrec dels Geganters, que combina música i menjars del món a l'aire lliure. En aquesta ocasió, els concerts programats en aquest espai seran els de Feliu Ventura, Guillem Roma, Va! i Rocko Banana i Freedom Soul, mentre que les gastronomies de les quals es podrà fer un tastet són l'argentina, marroquina, hondurenya i basca.

La Puça obrirà el cicle de concerts el dia 14 d'agost a partir d'un quart de nou del vespre. En acabar la seva actuació, es projectarà el documental Pedals solidaris,que dona a conèixer el Projecte Xevi.

La música continuarà l'endemà, dia 15, amb l'actuació de Guillem Roma, que anirà acompanyada de cuina argentina. El dia 16 serà el torn de Va!, grup barceloní que aposta per cançons pròpies en català. En aquest cas, el «maridatge» serà amb cuina marroquina.

El dia 17, a partir de dos quarts de sis de la tarda, els Geganters traslladaran la festa a la plaça del Castell, on faran el seu Ball de Gegants i Capgrossos. Tot seguit, a partir de dos quarts de vuit del vespre, actuaran Feliu Ventura amb El Xerramequ i Els Aborígens, en un homenatge a Ovidi Montllor, que es podrà escoltar mentre es proven alguns plats típics de la cuina hondurenya. A partir de les onze de la nit, hi haurà la nit dels anys 60, 70, 80, 90 i 00 amb DJ Vadó i DJ Psarqui.

Finalment, el dia 18, per acabar la festa, han organitzat un campionat de botifarra que començarà a les quatre de la tarda, tot i que les inscripcions s'han de fer una hora abans. A partir de tres quarts de vuit del vespre es podrà escoltar la música de Roko Banana, guanyadors del concurs INTRO 2017 mentre es degusta la gastronomia basca amb un raig de txakolí. Finalment, a partir de les deu de la nit, se celebrarà la Nit de Gintònics, els beneficis de a qual es destinaran a l'Agenda Llatinoamericana i se celebrarà el darrer concert amb Feedom Soul.