P És el primer cop que visita la Costa Brava?

R Sí. Hem vingut amb la meva mare i la meva xicota a visitar el meu germà, que viu aquí. Tot i que anteriorment vivia a València, i allà ja l'havíem anat a veure.

P I a vostès què els està semblant, de moment?

R Un lloc fantàstic. És molt bonic i calmat. Recomanaria a qualsevol que vulgui passar una setmana de vacances que vingui aquí per gaudir de la natura i la platja però també de la ciutat, que és antiga, neta i còmoda. Té tot el que estàvem buscant.

P Quins plans tenen per a aquests dies?

R Volem visitar Girona, Barcelona i, si tenim temps, ens agradaria pujar un dia a Andorra. I ahir, per exemple, vam anar a la platja de Torre Valentina. De fet, això és una de les coses que ens ha sorprès més: aquí, totes les platges són diferents. En canvi, a Ucraïna totes són iguals.

P Ha provat la gastronomia del país?

R Sí, sobretot el vi, que m'agrada molt. També hem tastat diferents tipus de peix. Tant de bo tinguéssim tanta varietat a Ucraïna! Allà sempre el mengem congelat.

P Vostès han estat a València. S'hi assembla, la Costa Brava?

RNo, és molt diferent. Aquí hi ha més bon clima, perquè a València feia molta calor. De fet, allà l'aigua fins i tot estava calenta; en canvi aquí et pots refrescar molt més. A més, a València mai vaig veure ploure, i aquí, sí. Ja va bé que refresqui.

P Tenen previst tornar en el futur?

R Sí, i tant. Ens encantaria, i tenim sort que el meu germà estima Catalunya i és molt feliç aquí. A més, és fàcil perquè tenim molt bones connexions amb l'aeroport de Girona.