«El nostre somni continua! Ahir [dimarts per al lector] vam celebrar el nostre recent enllaç a la meva terra i us comunico que em sento l'home més afortunat del món. Gràcies als nostres familiars i amics per ser la millor companyia en el nostre camí. T'estimo, Cat McDonnell!». Amb un parell de fotografies i aquest escrit a Instagram, Pau Gasol confirmava ahir que dimarts havia celebrat un segon enllaç amb Cat McDonnell, amb qui ja s'havia casat fa uns dies a San Francisco. El jugador de bàsquet, tanmateix, va voler fer una segona cerimònia a casa seva, a Catalunya, per poder celebrar-ho amb un reduït grup de familiars i amics, alguns dels quals no havien pogut desplaçar-se fins als Estats Units. I el lloc escollit no podia ser més idílic: al Castell d'Empordà, un hotel de quatre estrelles situat a la Bisbal i envoltat de paisatge empordanès.

L'enllaç es va poder celebrar en secret i no en va transcendir cap detall fins que ahir a la tarda la revista Hola! va adelantar que la parella havia celebrat la seva segona cerimònia a l'Empordà. Al cap d'una estona, la parella va penjar fotografies als seus respectius perfils d'Instagram. També la núvia, Cat McDonnell -malgrat que en el seu perfil a les xarxes socials ara ja consta com a Cat Gasol-, es va mostrar d'allò més feliç amb aquest segon enllaç: «Em sento molt afortunada després de la celebració del nostre casament en la bonica Girona, envoltats de la nostra família i amics més propers. T'estimo, Pau Gasol!».

Per al seu segon casament, el jugador de l'NBA va escollir un vestit blau acompanyat d'un llacet de Tommy Hilfiger, mentre que McDonnell va optar per un vestit de Pronovias creat especialment per a ella pel director artístic de la firma, Hervé Moreau.

Fa pocs dies, Gasol havia penjat una fotografia d'ell a Montserrat, tot i que a la imatge no es veia ni rastre de la seva esposa i per això els mitjans no li van donar més importància. Per això, la seva presència no havia aixecat expectació mediàtica i la parella va aconseguir l'enllaç privat que desitjava.