El duo femení Ella baila sola va engegar ahir la maquinària de La Santa Market, que a partir d'ara i fins a finals d'agost es convertirà en un espai polivalent on els visitants podran trobar-hi música de tots els estils, expositors, gastronomia i espectacles.

Ella baila sola -ara amb només una de les integrants del duet original- va recuperar ahir al vespre els grans èxits de la formació, creada el 1996, i va sorprendre els espectadors amb temes com Lo echamos a suertes, Cuando los sapos bailen flamenco, Amores de barra o Y quisiera.

Aquest concert dona el tret de sortida al primer cap de setmana de l'esdeveniment, que comptarà aquesta nit amb l'actuació de Mercado Negro, que fusiona diferents estils com salsa, pop, flamenc i rumba. Abans, el millor humor provocarà els riures del públic amb els monòlegs del còmic Miguel Martín, conegut per Las noches del club de la comedia o Buenafuente, entre d'altres. Cada dia els concerts acabaran amb la sessió dels DJs Peter GM i Nick Martin.

Demà diumenge serà el dia adreçat als més petits, que podran gaudir del concert de Reggae per Xics a mitja tarda, amb una proposta en què des de l'humor i la pedagogia creen un espectacle divertit per captivar gent de totes les edats.

Ponis, tallers i espectacles

Situat al Santa Cristina Horse Club, La Santa Market és un espai on caben totes les activitats. Els més petits podran acostar-se als ponis de la finca i fer-hi un passeig, a més de conduir pel circuit de cotxes i motos en miniatura o participar en les activitats de La Santa Kids, que avui oferirà un taller de maquillatge i tatuatges i demà un taller de titelles ètnics.