Com és que està de vacances a Empuriabrava?

A la meva família i a mi ens agrada molt, perquè des d'aquí pots anar també a Roses, Sant Pere Pescador... l'entorn és fantàstic i tot està molt a prop.

On s'allotgen?

L'any 1998 ens vam comprar un apartament i des de llavors venim. Ens agradava la zona i era un bon moment per comprar, o sigui que n'estem molt contents.

Què fan durant aquests dies de vacances?

Ens agrada anar a la platja, passejar, fer coses... per exemple, jo ara vinc de fer zumba a la platja, i també anem en bicicleta, visitem i descobrim noves cales... no som d'estar-nos només estirats a la sorra! A vegades sí, però en general som bastant actius. Sobretot venint amb els nens, que no es cansen mai i volen fer coses durant tot el dia.

És una bona destinació per venir amb les criatures?

Sí, l'ambient és molt familiar.

Coneixen també tot l'entorn?

Sí. Ens agrada molt anar a Cadaqués, Portlligat... l'any passat vam fer caiac al Cap de Creus i ens ho vam passar molt bé. És divertit fer coses diferents.

Ha canviat molt, Empuriabrava, des que van començar a venir fins a l'actualitat?

Ha canviat, sí. Pel que fa a gent, però també perquè està més arreglat, l'aparcament està millor... tot està més ben cuidat. En general ha estat un canvi en positiu. Per exemple, quan vam començar a venir, els locals dels Arcs estaven cada dia oberts i hi havia molt d'enrenou. Ara, en canvi, és molt més tranquil.