14 de febrer de 2018
14.02.2018

El 'Diari de Sabadell' tancarà a finals de març després de més de 40 anys als quioscs

El rotatiu compta actualment amb una plantilla de 18 persones i mitjans locals han apuntat la possibilitat que un grup empresarial del sector hagi presentat una oferta per quedar-se amb la capçalera

14.02.2018 | 16:37

El 'Diari de Sabadell' imprimirà la seva última edició el 29 de març i tancarà una capçalera que es va fundar el 1977 --va sorgir de publicacions anteriors i adaptada al període democràtic--, propietat del periodista Ramón Rodríguez Zorrilla.

Així ho han detallat fonts properes a l'empresa a Europa Press i han assenyalat que el tancament del mitjà anirà acompanyat de la venda del local, situat al centre de la ciutat, que rondaria una xifra d'1,5 milions d'euros.

El rotatiu compta actualment amb una plantilla de 18 persones i mitjans locals han apuntat la possibilitat que un grup empresarial del sector hagi presentat una oferta per quedar-se amb la capçalera.

L'anunci del tancament del 'Diari de Sabadell' arriba després de diversos anys amb mesures encaminades a reduir la despesa, com la del 2013 que va rebaixar de cinc edicions setmanals --no apareixia els diumenges i els dilluns-- a tres --dimarts, dijous i dissabte--.

El diari, que combina català i castellà en el contingut informatiu, segons dades del 2016, del mateix mitjà, i recollits en l'anuari estadístic de l'Ajuntament de Sabadell, el tiratge mitjà era de 3.800 exemplars i la difusió de 2.926.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook