Arnold Schwarzenegger continua recuperant-se després de patir, el passat divendre, una operació a cor obert, que en principi, havia de ser una intervenció rutinària per reemplaçar la seva vàlvula aòrtica. Ara, l'actor i exgovernador de Califòrnia de 70 anys està «de tornada» i ja ha ofert les seves primeres paraules d'agraïment.

«És veritat, he tornat!», va escriure ahir en el seu compte de Twitter fent broma amb la mítica frase del seu personatge a la pel·lícula Terminator. «Vaig anar a dormir esperant despertar-me amb una petita cicatriu i em vaig despertar amb una força gran, però sabeu què? Em vaig despertar, i això és un fet pel qual he d'estar agraït», afegia en el tuit en què també agraïa als metges i infermeres per «la seva tasca» i tots els missatges d'afecte que ha rebut per part dels seus seguidors.

El passat dijous Schwarzenegger es va sotmetre a una operació per reemplaçar una vàlvula aòrtica que li va ser col·locada, per primera vegada, el 1997 per pal·liar un defecte congènit cardíac. Però el que semblava una intervenció rutinària es va complicar i va esdevenir una operació a cor obert. Malgrat les dificultats, l'actor continua recuperant-se amb bon ànim, fins i tot per fer bromes sobre Terminator.

No és la primera vegada que Schwarzenegger se sotmet a una operació de risc, i és que el seu historial mèdic compta amb diversos incidents. El 2001, un accident de moto el va deixar amb diverses costelles trencades. Dos anys després va tenir un reemplaçament de maluc i el 2006, després d'un accident mentre esquiava, va patir una fractura de fèmur.