La Casa Reial Britànica és una de les més règies i encotillades d'Europa, però també podem dir que és una de les més modernes. I és que malgrat els seus estrictes protocols, els Windsor han decidit abraçar les noves tecnologies i vies de comunicació, així com les xarxes socials. Després de publicar les normes pertinents per poder seguir a qualsevol compte oficial de la Casa Reial, la Reina Isabel II ha sorprès fent la seva primera publicació a Instagram.

La veterana monarca va acudir de visita al Museu de Ciència, on es va trobar amb la carta que Charles Babbage, precursor d'informàtica moderna, va escriure al príncep Albert, rebesavi de la reina. I precisament aquest escrit ha estat el que Isabel II ha compartit en el compte de @theroyalfamily amb tots els presents al museu com a testimoni.

«Em sembla adequat que publiqui el meu primer post a Instagram al Museu de Ciència, que durant tant de temps ha abanderat la innovació, la tecnologia i la inspiració per a la propera generació d'inventors», va escriure la reina, acabant la publicació signant com «Elizabeth R.»