El Festival Internacional de Música de Cadaqués celebrarà del 2 al 13 d'agost la seva 48a edició. Entre els artistes que actuaran a l'escenari de sa Conca hi ha Avishai Cohen, Yolanda Brown, Els Catarres, Macaco i Alex Serra.

Segons ha informat l'organització del festival empordanès, a la resta d'escenaris del passeig, la plaça 1 d'Octubre o el Portitxó, s'hi podrà veure Rhythm Treasures, Dàcil, el Quartet Leipzig, Manel Camps i Gemma Abrie, Rhe Beatbox Colletive, Pau Alabajos, Txell Nedderman, Magalí Datzira, Mireia Farrés i Mercè Hervada.

La banda de blues Rhythm Treasure serà l'encarregada d'obrir el certamen amb un concert gratuït al passeig. El tancarà el concert d'orgue barroc i electrònica De l'antiguitat cap al futur', a l'església de Santa Maria.

La 48è Festival Internacional de Música de Cadaqués obrirà portes el proper 2 d'agost amb el concert de blues i continuarà l'endemà amb la cantant i compositora Dàcil, al Portitxó.

L'escenari principal, però, continuarà essent el de sa Conca. Per aquest espai hi passaran diversos artistes de renom. El primer l'oferirà el compositor i contrabaixista israelià Avishai Cohen, el 9 d'agost.

El 10 d'agost serà el torn de la saxofonista del Regne Unit Yolanda Brown i l'endemà ho faran Els Catarres amb Totes les cançons parlen de tu.

Macaco, estretament vinculat a Cadaqués, i Alex Serra hi actuaran el 12 d'agost i l'edició la tancarà un concert a l'església de Santa Maria d'orgue barroc i electrònics, el 13 d'agost.

D'altra banda, com ja es va informar, Ícaros del Azar o el Duo Goller & Restif actuaran als concerts a la barca de Salvador Dalí, dins el festival Gala. Les activitats tindran lloc entre l'1 de juliol i el 31 d'agost per tercera edició consecutiva.