10 de juliol de 2019
10.07.2019
Diari de Girona

Jordi Roca presenta els gelats que ha creat inspirats en Stranger Things ... i els regala

Tenen sabors i formes que recorden alguns personatges i elements de la sèrie de Netflix

10.07.2019 | 21:34

Netflix llança aquest dijous, 11, una col·lecció de gelats inspirats en la popular sèrie fantàstica 'Stranger Things', de la mà del reboster i gelater gironí Jordi Roca.

Els noms dels sis gelats (Dustin, Eleven's Power,' Grofession, Iceside down, Mini Gorgon i Wakikola) estan inspirats en personatges i elements de la sèrie.Els gelats es podran trobar aquest dijous en diferents geletaries de Rocambolesc (la cadena de Jordi Roca), entre ells el de carrer Santa Clara de Girona, a partir de les 11 del matí.

En tractar-se d'una acció promocional, els gelats es repartiran de forma limitada (se n'han fabricat uns 3.000) i gratuïta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Preparareu-vos ! Demà dia Onze podeu tastar DE FRANC l'edició limitada de gelats que @jordirocasan ha creat per @netflixes #strangerthings3 . #GIRONA Rocambolesc Santa Clara des de les 11:00 #BARCELONA Rocambolesc Barcelona La Rambla des de les 11:00 #MADRID Rocambolesc Serrano a partir de las 12:30. Rocambolesc Mercado Dan Miguel a partir de las 12:30 Preparaos chic@s! Mañana dia Once podéis degustar GRATIS la edición limitada de helados que @jordirocasan ha creado para @netflixes #strangerthings3. #MADRID Rocambolesc Serrano a partir de las 12:30. Rocambolesc @mercadosanmiguel a partir de las 10:00 #GIRONA Rocambolesc Santa Clara des de les 11:00 #BARCELONA Rocambolesc Barcelona La Rambla des de les 11:00 @cellercanroca @jordirocasan @alerivasg @rrrocambolesc

Una publicación compartida de Rocambolesc (@rrrocambolesc) el

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook