La 37a edició de la Setmana del Llibre en Català comptarà amb l'escriptor suec David Lagercrantz, l'autor continuador de la saga Millennium començada per l'escriptor mort Stieg Larsson, com a convidat especial del certamen que se celebrarà del 6 al 15 de setembre a l'avinguda de la Catedral de Barcelona, va anunciar ahir el president de la iniciativa, Joan Sala.

El certamen acollirà la presentació de 260 novetats editorials i un total de 219 expositors, la qual cosa representa un 7,5% més que l'any passat en un «any de rècords» que sembla haver tocat sostre, segons Sala.

Lagercrantz participarà en la Setmana en un acte el dissabte 7 de setembre, en què presentarà el nou llibre La noia que va viure dues vegades (Columna), que sortirà a la venda a finals d'agost i tancarà la saga protagonitzada per la hacker Lisbeth Salander.

«Es tracta del moment en què es parla més de llibres en català a part de Sant Jordi», va dir Sala, que també va destacar la presència de més de 250 autors que passaran a signar pels estands en l'edició que sumarà més escriptors signataris.