L'Off Festival, que trasllada la música de jazz als locals de restauració de Palafrugell amb tapes, sopars, copes i música, ha arrencat aquest cap de setmana i s'allargarà fins al proper 5 d'octubre.

Si ahir va ser el torn del concert de Mogari Jazz Grup al pati de la Fonda Estrella, aquest migdia a les dotze la música es trasllada al Funky Pizza, amb un recital d'R4 Jazz Trio.

El divendres 20 i el dissabte 21, s'ha programat, respectivament, els Quartet Minvant (al Frankfurt Gretel a dos quarts de deu de la nit) i Íngrid i Llorenç (hotel Terramar a les nou).

A l'hotel Tamariu divendres 27 a les nou hi actuaran el grup Jazz de Copes Trio & Érika Gómez, i l'endemà, a l'hotel Llevant, R4 Jazz Trio.

Tancaran l'Off Festival el divendres 4 d'octubre les actuacions de Joko Jazz Soft Swing al Frankfrut Gretel a dos quarts de deu i de Joan Rubau Trio a l'hotel Sant Roc el dissabte 5 d'octubre a les dotze del migdia.

Tancarà aquesta etapa de concerts de jazz a Palafrugell el 25è Festival de Jazz Costa Brava, que se celebrarà del 10 al 13 d'octubre.