La setzena Mostra de Cinema Espiritual ha començat ja a caminar, i fins al proper 30 de novembre exhibirà 24 pel·lícules a través de 76 projeccions a 45 sales repartides per disset ciutats d'arreu de Catalunya, incloses Girona, Salt, Blanes i Olot. A més, es tornaran a organitzar projeccions a tots els centres penitenciaris de Catalunya, inclosa la presó del Puig de les Basses, i per primera vegada també s'arribarà fins a la Filmoteca Vaticana i a l'Abadia de Montserrat.

L'objectiu de la Mostra és donar a conèixer el cinema espiritual més recent per tal de promoure la convivència entre les diferents cultures i religions. Per tant, cristianisme, Islam, judaisme o budisme seran algunes de les confessions aque s'abordaran en els diferents títols.

D'aquesta manera, a l'Auditori del CaixaForum de Girona es podran veure Lazzaro Feliz i Una bossa de bales; a l'Ateneu de la Coma Cros de Salt es projectarà Mustang; a Olot s'exhibirà Lazzaro Feliz i Una bossa de bales i finalment al Centre Catòlic de Blanes es donaran a conèixer Una raó brillant i El reverend.

Centres de justícia juvenil

A més, la Mostra arribarà un any més a tots els centres penitenciaris de Catalunya gràcies a la col·laboració de la Secretaria de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima, i enguany a més s'hi incorporen els centres educatius especialitzats en justícia juvenil.

D'altra banda, en el marc de la Mostra s'atorgarà el segon Premi de Cinema Espiritual en un acte a la Sagrada Família, i més endavant se celebrarà la tercera edició de la Trobada Internacional de Directors de Festivals de Cinema Espiritual.