El Terracotta Museu de la Bisbal d'Empordà acull des de divendres l'exposició temporal de l'artista ceramista Natàlia Gual CovaDangles (Viladrau, 1991). L'Associació de Ceramistes de la Bisbal va escollir el seu projecte artístic per formar part del Cicle d'Exposicions de l'Espai La Peixera, que vol fomentar la creació artística en ceràmica mostrant l'obra de joves ceramistes de gran projecció. Aquesta mostra es podrà visitar a l'equipament empordanès fins al 9 de febrer de l'any vinent.

Amb el nom artístic de CovaDangles, Natàlia Gual (artista cega de naixement) exposa una selecció de les escultures ceràmiques que formen part de la sèrie Ceràmiques del cel.

Segons ha informat el Terracotta, mitjançant una nota de premsa, en aquest conjunt de peces de recent creació l'autora experimenta amb l'aplicació d'esmalts d'alta temperatura a les cendres. Totes les figures exhibides, completament llises, estan fetes a mà sense la utilització del torn, a través de les tècniques del xurro i del pessic.