Els Mossos d'Esquadra han detingut un home a Barcelona acusat de robar el moneder i el rellotge a una noia durant una cita, que van concertar a través d'un portal d'internet, i exigir-li sexe a canvi de tornar-li les seves pertinences.

Segons ha informat la policia catalana, la víctima va quedar la setmana passada amb el detingut al seu pis de Barcelona, que aquest va abandonar al cap d'uns instants de manera precipitada, enduent-se el seu moneder i un rellotge valorat en 200 euros.

La dona va intentar posar-se en contacte per telèfon amb el detingut, que després de diversos intents va acabar accedint a quedar amb ella al seu domicili per tornar-li les seves pertinences.

No obstant això, poc abans de l'hora en què havien quedat, el detingut va enviar un missatge a la víctima per advertir-li que li tornaria el seu moneder i el rellotge només a canvi d'"una cosa", sense donar més detalls.

El detingut es va presentar a l'hora convinguda al domicili de la dona, acompanyat d'un altre home, i li va exigir mantenir relacions sexuals per recuperar les seves pertinences. Quan la víctima va rebutjar les seves pretensions, la va amenaçar amb una navalla.

Davant d'aquesta situació, l'home que acompanyava el detingut se'n va anar precipitadament i la víctima va aconseguir desfer-se de l'agressor i tancar-se en una de les habitacions del pis, el que va provocar que aquest acabés marxant també.

La jove va denunciar els fets als Mossos d'Esquadra, els quals l'endemà van trobar el detingut als voltants de la plaça Espanya de Barcelona.