Ana Morgade ha sorprès els seus seguidors amb una publicació inesperada. I és que la còmica ha penjat en les seves xarxes socials una imatge que reflecteix el bon moment pel qual està passant i anuncia a tots els seus seguidors aquesta bonica etapa de la seva vida en la qual està embarassada.

La presentadora de televisió ha penjat una imatge en la qual surt posant davant del mirall i assegura que: "En aquesta foto surten dues persones. Em sento feliç i afortunada, i tenia unes ganes boges de compartir-ho, titis". I és que amb aquest missatge ha proclamat en els seus perfils socials la bona notícia del seu embaràs, alguna cosa que tenia moltíssimes ganes d'explicar i que ha estat prudent per a no aventurar-se abans i expressar-ho amb seguretat.

La col·laboradora de televisió ha rebut molts missatges de companys de professió en els quals comparteixen l'alegria que els ha donat veure aquest matí de dissabte aquesta imatge en la qual pregona el seu embaràs. D'aquesta manera, Ana ja s'ha tret un pes de sobre (en el sentit més positiu) i ha explicat aquest secret que, imaginem, només els més afins sabien.