14 de novembre de 2020
14.11.2020
Diari de Girona

L'Església demana als catòlics «gestos concrets» per ajudar els més pobres

La diòcesi de Girona celebra demà, igual que arreu del món, la Jornada Mundial dels Pobres, que vol conscienciar de la necessitat d'actuar

14.11.2020 | 00:11
Preparació de lots d'aliments a Càritas de Blanes.

La Conferència Episcopal Espanyola i Càritas han demanat als catòlics que facin «gestos concrets» per ajudar les persones en situació de pobresa amb motiu de la celebració de la Jornada Mundial dels Pobres, una convocatòria impulsada pel papa Francesc i que es commemora a tot el món, també la diòcesi de Girona.

En aquesta edició, la Jornada se celebra sota el lema Allarga la teva mà al pobre. Al costat del missatge de Francesc, la CEE i Càritas han preparat diversos materials, que estan disponibles en un espai digital creat ad hoc per donar suport a la celebració d'aquesta jornada per part de totes les diòcesis, parròquies, comunitats, moviments, associacions i institucions de l'Església «com un moment privilegiat d'evangelització».

A través d'aquests materials, des de l'Església es convida la comunitat cristiana a prendre consciència «de la importància de tendir mans i realitzar gestos concrets en favor de les persones més pobres i vulnerables».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook