El responsable de la falsa exclusiva sobre la nova vida amorosa d'Iker Casillas després de la seva ruptura amb Sara Carbonero té nom i cognoms. Una identitat que no agafarà ningú per sorpresa, ja que es tracta d'un personatge conegut pel seu llarg historial d'estafes i mentides: José Antonio Avilés.

Segons publica el periodista Antonio Albert a l'ABC, el col·laborador de 'Viva la vida' seria el responsable d'una notícia falsa publicada per una revista en què es relacionava a la cantant Sara Denez amb l'exfutbolista del Reial Madrid.

Per al·lusions, hores després que es fes pública la informació, la jove es va encarregar de desmentir-la a través del seu compte d'Instagram amb un contundent missatge. "Espero que pagui qui doni informacions falses o intenti fer mal. Sóc una tia normal de la vida. Tinc la meva parella i una vida tranquil·la", va escriure al costat del hashtag #FalsaNoticia.

Darrere d'aquesta història es trobaria José Antonio Avilés, que s'hauria posat en contacte amb una coneguda agència perquè seguís els passos de Sara. Per això, segons el citat mitjà, l'exconcursant de 'Supervivientes' hauria aportat un seguit d'àudios, documentació i fins i tot un consentiment signat per la jove.

Pel que sembla, també hauria lliurat una còpia del DNI de Sara que podria haver estat falsificat, mentre que les veus dels àudios estarien guionitzades i interpretades. Una truculenta història que demostraria, una vegada més, que Avilés està disposat a traspassar tota mena de límits. L'agència va descobrir setmanes després l'enèsima mentida del tertulià, ja que les seves investigacions no van arribar enlloc.

L'empresa es va desmarcar d'aquest assumpte, però Avilés no va cessar en el seu afany de publicar l'invent fins que va aconseguir vendre'l a la revista. A causa de les despeses generades i els delictes de falsificació comesos, l'agència estudia ara demanar al col·laborador de Telecinco per recuperar la inversió i evitar que pugui seguir enganyant a altres empreses del sector.