El músic australià Nick Cave va anunciar aquest dilluns que el seu fill Jethro Lazenby ha mort als 31 anys, sense detallar les causes de la mort.

«Amb molta tristesa puc confirmar que el meu fill, Jethro, ha mort», va assenyalar el polifacètic cantant establert al Regne Unit en un breu comunicat difós per la publicació musical britànica ‘NME’.

En la nota, el líder dels Bad Seeds, de 64 anys, afegeix que estaria «agraït» si «en aquests moments» la seva família pogués disfrutar de «privacitat».

Lazenby, que va treballar com a actor, fotògraf i model i que també utilitzava el nom de Jethro Cave, havia sigut a presó a principis d’any per haver agredit la seva mare, la model Beau Lazenby, a Melbourne, segons alguns mitjans de comunicació.

Nascut a Melbourne el 1991, Jethro es va assabentar que el conegut músic australià era el seu pare quan tenia vuit anys.

La notícia de la seva mort arriba set anys després que Cave perdés un altre dels seus fills, Arthur –la mare del qual és l’actual parella de Cave, la dissenyadora britànica Susie Bick—, que va morir als 15 anys al caure accidentalment d’un precipici a Brighton (Anglaterra) després d’haver pres LSD.