El projecte per un mar accessible i navegable ha beneficiat 266 persones

El Club Nàutic L’Escala i Grup Mifas valoren el projecte "Per un mar accessible" a la Fira de Mostres de Girona

Alguns dels presents a l’estand del club nàutic

Alguns dels presents a l’estand del club nàutic / Club Nàutic L’Escala

Redacció

El Club Nàutic L’Escala i Grup Mifas van presentar, durant la Fira de Mostres, els resultats del projecte «Per un mar accessible». Les dues entitats valoren molt positivament la iniciativa, que ha superat els objectius establerts en acostar la navegació a vela a 266 persones amb discapacitat de la província de Girona i van manifestar la voluntat de donar continuïtat al projecte en una taula rodona que es va celebrar a l’estand del Club Nàutic L’Escala al certamen.

 Gràcies al projecte, fruit de l’aliança amb el Grup Mifas, el Grup d’Acció Local Pesquer Costa Brava (GALP) i Fundació La Caixa, el Club Nàutic L’Escala ha reforçat la seva aposta per la vela accessible. S’iniciava el 2003 amb la voluntat d’obrir la pràctica de la vela a les persones amb discapacitat des del punt de vista de la inclusivitat. El projecte també rep el suport de la Diputació, la Secretaria General de l’Esport i l’Educació Física i la Federació Catalana de Vela.

El juny es presentava l’embarcació que fa possible la iniciativa i que ha estat finançada per GALP, el Fons Europeu Marítim i de la Pesca i el Departament d’Acció Climàtica.