montcada-girona b

0-1

Montcada. Buetas, Carmona, Leal, Pacheco, Vila, Armengol, Hospital, Lordán (m.56, Casado), Morera, Gascón (m.46, Àlex) i Alliaume (m.62, Nicarino). ? girona b. Andrés Díez, Bonmatí, Zamorano, Rovirola, Alexis Sánchez, Vivancos, Pons, Serramitja (m.71, Dembo), Gerard Muñoz (m.60, Litus Sala), Herrera i Gumbau (m.50, Bigas). G gols: 0-1, m.13, Pons. A Àrbitre: Mellado Fernández. Va amonestar Armengol, Vila i Carmona (Montcada) i Gumbau del Girona B. Va expulsar per doble amonestació Alexis Sánchez (m.49) del Girona B. I incidènces: Unes 200 persones a l'estadi de La Ferreria.

Després que diumenge passat s'ajornés el seu partit davant el Llefià, el Girona B va tornar a la competició ahir a Montcada i Reixac per dedicar el millor homenatge a Nil Marín. Els nois d'Arnau Sala van imposar-se al conjunt barceloní gràcies a un solitari gol de Joan Pons a la primera part. L'expulsió d'Alexis Sanchez només començar la represa va complicar la tasca dels gironins que, tanmateix, van saber tancar files i replegar-se bé sense concedir cap clara oportunitat de gol al Montcada. Amb la victòria, el Girona B continua a la part alta de la classificació i manté el frec a frec amb l'altre filial de la categoria, el Sabadell B. Això sí, els d'Arnau Sala tenen pendent un partit per jugar.

L'emoció va presidir els instants previs al partit. Els pares de Nil Marín, que va perdre la vida fa una setmana a la carretera, juntament amb els capitans d'ambdós ?equips, els dos porters i l'àrbitre del matx van desar un ram de flors al darrere d'una de les porteries del camp de La Ferreria. Tot seguit es va fer un intens minut de silenci.

La millor manera per tal que les emocions no frenessin les cames dels jugadors blanc-i-vermells va ser marcar ràpid. I així, després que Gumbau assistís en profunditat Pons, el migcampista barceloní va avançar els gironins amb una rematada creuada al segon pal. El domini dels d'Arnau Sala a partir del gol va ser absolut i només l'expulsió per doble amonestació d'Alexis Sánchez va posar certa emoció al matx. Només això perquè ni en inferioritat Andrés Díez va haver de fer cap intervenció.