L'Olot estarà atent al mercat d'hivern que s'obre el proper dia 1 de gener i no descarta reforçar-se si així ho estima oportú el tècnic Rodri. D'entrada el club garrotxí entèn que disposa d'una plantilla de prou garanties per afrontar el segon tram de la lliga, però no tanca la porta a fitxar sí l'entrenador detecta alguna posició coixa. Això sí, l'arribada de nous jugadors hauria de cobrir-se amb baixes d'alguns dels actuals components de la plantilla.

El principal objectiu de l'Olot quan va fer el canvi d'entrenador (Rodri per Arnau Sala) era sortir del descens. Això ja s'ha aconseguit i ara els garrotxins encara tenen esperances de poder atrapar els equips de la zona noble. De moment al club no es compta amb fer fitxatges, tot i que és una porta que tampoc s'ha tancat.

D'altra banda el club ha programat el partit contra el Reus, del diumenge 4 de gener, a les 12 del migdia al camp Municipal. S'ha triat aquest horari per evitar el fred i perquè s'estima que és el millor en les vacances de Nadal.