El Girona ha encetat la segona volta de la lliga de la millor manera possible. Un gol en pròpia porta de Juanpe ha permès als homes de Pablo Machín guanyar el Racing de Santander (0-1), encadenar la segona victòria consecutiva a domicili i tancar la jornada 22 amb 41 punts, quelcom que el Girona mai havia assolit fins ara. En un partit dominat pels visitants, els gironins han gaudit de bones oportunitats per ampliar l'avantatge i sentenciar al segon temps. Eloi Amagat s'ha quedat tot sol davant el porter però no ha sabut resoldre, mentre que Mata ha tingut el segon al tram final però el seu xut forçat l'ha refusat Mario Fernández amb la punta dels dits. Al final, tres punts d'or que permeten a l'equip superar la seva millor ratxa i mantenir-se a la part alta de la classificació.

0.- Racing de Santander: Mario Fernández; Orfila, Samuel (David Concha, min 66), Juanpe, Iñaki; Iván Moreno, Fede San Emeterio (Javi Soria, min 75), Granero, Andreu (Miguélez, min 55), Rubén Durán; i Koné.

1.- Girona: Becerra; Cifuentes, Ramalho, Lejeune, Íñiguez, Sebas (Aday, min 76)); Pere Pons, Granell, Amagat; Sanchón (García, min 84) i Sandaza (Mata, min 69).

Gols: 1-0, min 36: Juanpe, en pròpia porta.

Àrbitre: Muñoz Majordom (comitè castellà lleonès). Va mostrar cartolines grogues a Juanpe, Orfila, Granero i Koné pel Racing ja Becerra pel Girona.

Incidències: Partit de la vint segona jornada de la Lliga Adelante, disputat als Camps de Sport del Sardinero davant 7.194 espectadors.